Smaragd Gyógyszertár
Keresés:   

Termékek

Homeopátia, Homeopátiás gyógyszerek

Bach - virágesszenciák

Bio-Natúr termékek, kozmetikumok

Kozmetikumok

Terhesség, szülés, szoptatás

Babaápolás

Alakformáló termékek

Fogyókúra

Kötszerek

Dr SCHOLL

Gyógyászati segédeszközök, műszerek

Pszoriázis ápolása

Rosacea ápolása, kezelése

Külső élősködők elleni készítmények

Pigmentfoltok kezelése, halványítása

Vitiligo kezelése

Hajhullás

Intim Higiénia

Inkontinencia

Méregtelenítés, lúgosítás

Lúgosítás

Dohányzás elleni készítmények

Nordic Koivu- BIO nyírfanedv 500ml

 Nordic Koivu- BIO nyírfanedv 500ml

A termék ára:
3 810 Ft
új termék
2 327 Ft

(1 832 Ft + 27% áfa)


Kiszerelés: 500ml

Egységár: 7,5Ft/ml

 

Nordic Koivu- BIO nyírfanedv 500ml részletes ismertetője
spacer
A természet szült
A nyírfák gyermeke vagyok
A nevem, Nordic Koivu® Bio nyírfanedv. Én a nyírfák gyökerében fejlődöm, minden évben egyszer, tavasszal a természet ébredésével megszületek és elkezdek felfelé áramlani egészen az ágakig, védve, erősítve a fákat, szüleimet.
spacer
pipa
Elűzöm fáradtságod
pipa
Lúgosítalak
pipa
Szerves tápanyagokkal látom el sejtjeid
pipa
Híres vagyok a böjtölők körében
pipa
Sportolóknak izotóniás ital
pipa
Betegeknek gyógyelixír
pipa
Májvédő és gyulladáscsökkentő
pipa
Felszámolom a külső „kivetítőiden”
(haj, bőr, köröm, kötőszövet)
megjelenő elváltozásokat
pipa
Külsőleg is használhatsz!

 
nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-megrendelem_elso

Heikki Kallio professzor, a Turku-i Egyetem élelmiszerekkel foglalkozó vegyésze így nyilatkozozz: „A nyírfavíz összetétele ma már jól ismert. A színtelen folyadék, számtalan makro-, mikro- és nyomelemet tartalmaz oldott, ionizált állapotban, ami gyors sejtszintű felszívódást mutat a szervezetben. Nagyobb mennyiségben ezek közül is főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz…. Betulint, komplex szerves savakat (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére) tartalmaz kimutatható mennyiségben.

hekki_profÖsszetevői alapján a Nordic Koivu nyírfanedv egy magas biológiai hasznosulású, természetes élelmiszertermék.”
Gyorsan felszívódó izotóniás folyadék, ami nem nehezíti el a gyomrot, ezért fogyasztást sportolóknak is ajánlom. Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére, meleg nyári napokon vagy erős fizikai igénybevétel esetén.

spacer
Heikki Kallio professzor gondolatai:

Kallio hisz abban, hogy a betegségeket gyógyítani és megelőzni, a szervezet első számú táplálékával, vízzel lehet. Minden biokémiai folyamat alapja a víz. A nyírfanedv magában oldott szerves anyagokban gazdag élő szervezet. A nyírfavíz információkat jegyez fel és tárol. Amikor nyírfanedvet iszunk a szervezet olyan bioinformációs municiót kap, amely beindítja öngyógyító folyamatait. Mert ahogy fogalmaz: a szervezet képes lecserélni elhasznált sejtjeit és megújítani magát, ha megkapja a feltételeket hozzá!

Ahhoz, hogy meggyógyuljunk, megfiatalodjunk, tartós és hosszú egészségben eltöltött életet éljünk, meg kell ismerni a szervezet alapvető működését. A test legkisebb építőkockái a sejtek. Azonos típusú sejtek szövetekké formálódnak, a szövetek szerveket alkotnak, szervek összehangolt munkája szervrendszereket, a szervrendszerek pedig a testet. A test 70%-a víz, minden biokémiai folyamat ennek a vizes közegnek a segítségével megy végbe. A szervezet legkisebb egységei a sejtek, ebben a vizes közegben élnek, dolgoznak. A sejtek - én csak „kicsi Én”-eknek hívom őket, mert ugyanúgy, kommunikálnak, dolgoznak, esznek, isznak, és ürítenek, mint mi, szóval ezeknek a sejteknek a működése ennek a vizes közegnek a tisztaságától, pH értékétől függ. A nyírfanedv ezt a közeget tisztítja meg.

nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-nyirfanedv-3-as_kep

Minden betegség sejtszinten veszi kezdetét, ezzel azt szeretném mondani, hogy ha a sejtek „háza”, a vizes közeg szennyezett, akkor az információ áramlása csorbát szenved. A sejtek nem tudják felvenni a működésükhöz szükséges tápanyagokat és anyagcseretermékeiket, a szabad gyököket és savakat nem tudja tápanyag hiányában a szervezet elszállítani. Vagyis ha a „kicsi Én” -ek háza koszos, a hűtője üres, a szemetes nem viszi el a kukát, akkor a levegő fülledt és oxigénhiányos. Mit tehet a sejt? Három dolgot: Erőtlen és lassú munkát végez, vagy feladja és elpusztul. Ekkor az ember tüneteket fog tapasztalni, ott, ahol genetikailag a leggyengébb. A tünetek mindig a test jelzései, ha nem vesszük őket figyelembe, akkor betegségekké fajulnak. De a sejt tehet még egy dolgot: felveszi a ritmust és daganattá fejlődik.

A szervezet öngyógyító. Képes a hibás sejtek cseréjére, csak megfelelő szerves tápanyagokra van szüksége, ugyanis a természetellenes és testidegen anyagokat nem tudja hasznosítani. A nyírfanedv szerves bio üzemanyag, ami képes az öngyógyító mechanizmust elindítani.

A nyírfanedv egy tökéletes élő szervezet, amely képes információkat feljegyezni és tárolni, és ezzel a szervezetet, amellyel kapcsolatba kerül, táplálni. Ugyanakkor, képes mindent, ami romlott, nehéz, mérgező és terhelő a szervezet számára, eltakarítani, kimosni a testből.

Azt gondolom, hogy az emberek nem értik, ha nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű szerves tápanyag és víz a szervezetük számára, akkor olyan tüneteket fognak tapasztalni, mint a fejfájás. Minden működéshez vízre és tápanyagra van szükség. Az agy vízigénye több mint 75%, ha ez a mennyiség csökken, akkor tartalékol, de közben hisztamint termel, ami fájdalommal és fáradtsággal jár.

A porcoknak is víz kell, hiszen vízzel telt szövetburkok, amikor fájnak az ízületeik, hibásan fájdalomcsillapítót alkalmaznak, amivel gyakorlatilag kikapcsolják a jelzőrendszert, de semmit nem tettek a probléma gyökerének megszüntetéséért.

Mivel a vér több mint 83%-a víz, annak nyomását nagyban befolyásolja a bevitt víz mennyisége, ezért a magas vérnyomás oka is a vízhiány.

Az asztmát, mely milliókat érint Európában és jó néhány ezer ember halálát okozza évente, a megnövekedett hisztamin-termelés idézi elő. A vízhiány fokozott hisztamin-képződést indít meg. Kallio alátámasztja, hogy számos kutatási eredmény szól a nyírfavíz jótékony hatásairól, és megerősíti, hogy a kutatások tovább folynak a nyírfanedv szélesebb körben való alkalmazásáról.

Kallio a fő szerzője egy, a nyírfakivonatról szóló tudományos jellegű disszertációnak. A vegyész szerint mindenképpen kiemelkedő a nedv májregeneráló, gyulladáscsökkentő, immunvédő tulajdonsága, ami az általános egészégi állapot elérését szolgálja. A nyírfavíz rendszeres fogyasztása enyhít a reumás panaszokon, csökkenti a pollenallergia tüneteit, valamint a fejfájásos panaszokat.

spacer
Bio termék vagyok, számtalan
elismerést és díjat kaptam!


A palackomon látható pecsétek, tanúsítványok.
nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-pecset1 nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-pecset2 nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-pecset3 nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-pecset4 nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-pecset5

A tartósítás gondjának megoldása nem volt könnyű. A legnagyobb nehézséget az okozta, hogy az üvegben lévő nyírfakivonatot kezdetben csak a hűtőgépben lehetett tárolni és nem szobahőmérsékleten. „Gyakran csalódottak voltunk a szezon végén, amikor befejeztük a nyírfák csapolását, mert rájöttünk, a kivonat túl hamar elveszti szavatosságát. Még mindig egy befejezetlen termék volt. Vegyészekkel és élelmiszermérnökökkel együttműködve láttunk hozzá a probléma megoldásához. 10 év munkája, számos tanulmány, kísérlet és megállapítás után, végre sikerült a nyírfakivonat tartósításának megoldása.”

nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-innofinland_dij

2002. novemberében Tarja Halonen köztársasági elnök az INNOFINLAND-díjjal tüntette ki a Nordic Koivu nyírfanedv előállítást szabadalmazó vegyészekből - és élelmiszermérnökökből álló csapatot, amiért „zöld” megoldást találtak a nyírfavíz termelésére és eltarthatóságának megoldására.

A bio nyírfanedv® előállítása során a környezet védelme és az energiafelhasználás csökkentése, a zöld energia alkalmazása célkitűzés volt. A talaj, a levegő és a víz tisztántartása, megóvása küldetésünk. A bio nyírfanedv® a termőterület ökológiai adottságait kihasználva, a helyi ökoszisztéma megőrzése mellett, a környezet szennyezése, károsítása nélkül kerül az asztalára. A termesztés során szintetikus anyagokat a legkisebb mennyiségben sem használunk, és nagy hangsúlyt kapott a zöld energia alkalmazása. A bio nyírfanedv® kivonatának előállítása évekig tartó kutatás és fejlesztés eredménye. Cégünk úttörő munkát végzett mind a nyírfavíz kinyerésének, mind pedig feldolgozásának technológiájában. Maga az eljárás egyedülálló a világon. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv® már bizonyított Finnországban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Franciaországban, Svájcban és Japánban is.

nyirfanedv-lugosito-bojtkura-bojt-faradtsaguzes-immunerosites-energizalas-azonnal-segitseg-segit-immunerosito-faradtsag-mosoly
spacer
Mikor ajánlom különösen Magam?
pipa
amikor szét vagy csúszva, fáradt vagy,
szellemileg testileg vagy lelkileg
pipa
amikor gyenge az immunrendszered és
minden betegséget elkapsz
pipa
amikor 24 órából 48-at kellene csinálni,
de nincs már több energiád
spacer
Miért?
pipa
mert a betegség luxus, soká lesz még a nyugdíj
pipa
mert minek öregednél gyorsabban a korodnál
pipa
mert ragyogó külsővel és erős kisugárzással jobban érvényesülsz
pipa
A bio nyírfanedv® évszázadok óta ismert életelixír
pipa
A bio nyírfanedv® javítja a mindennapi életminőséget
pipa
A bio nyírfanedv® lúgosító és
adaptogén összetétele egyedülálló
pipa
A bio nyírfanedv® szerves eszencia,
ami egyensúlyt teremt a pH viszonyokban
pipa
A bio nyírfanedv® visszaadja fittségét,
szépségét és egészségét
3_as_kep_csajjal

Testünk 70%-a víz, a belső kommunikáció ennek a vizes közegnek segítségével megy végbe, a testünket alkotó legkisebb egységek, a sejtek szintjén. A vizes közeg pH értékének szabályozása a helyes kommunikáció, az egészség, a szépség, a fittség kulcsa. A pH egyensúly könnyen kibillen helytelen életmód és környezeti ártalmak hatására. A nyírfanedv a homeosztázis, a belső egyensúly visszaállításában vesz részt, fogyasztható minden életkorban a vitális energia visszaszerzése érdekében. A betulin (betulinol) és a fitoncidok tartalma miatt a nyírfanedv a vizeletkiválasztó rendszer és az emésztőszervrendszer támogatója. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással bír. Gyorsan felszívódik a gyomorban. Méregtelenítő és lúgosító hatást fejt ki, mely alapját képezi a testsúlycsökkentő programoknak is. Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére még erős fizikai igénybevétel esetén is. Külsőleg alkalmas a bőr és a hajas fejbőr ápolására, permetezze vagy masszírozza az érintett felületbe.Megosztás

Értékelések, hozzászólások


Legyen Ön az első aki értékeli ezt a terméket!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Az adatok utolsó módosításának dátuma: 2012-01-01

Bejelentkezés

E-mail: 
Jelszó:
Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Bevásárlókosár

0 termék,
0 Ft értékben
(€ 0.00)

Hivatalos kereskedés

Gyógyszertárunk az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által engedélyezett módon, hivatalosan forgalmazhat az Interneten is vény nélkül kapható gyógyszereket. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide!

Forint - Euro konverter

Ft = 0.00 Euro